Varför vill man vara medlem i en klubb?

En klubb hjälper dig att vara med och utveckla din hobby så långt som du själv är beredd att gå. En klubb ger dig också ett kostnadseffektivt sätt för dig att utöva din sport.
Du har också stora möjligheter att utvecklas då du har möjlighet att träffa många utövare och inte bara under själva dyket.

Vi premierar aktiva medlemmar och därför försöker vi hålla t ex kostnaden för våra utfärder till ett minimum och är bara till för att täcka upp för bensin till båten, slipavgifter och dragbilens extra kostnad.

Som medlem har du möjlighet att vara med att bygga upp klubbens framtid, ju fler aktiva medlemmar ju större utbud kan vi erbjuda. Hör gärna av er och jämför oss gärna med andra klubbar och dyksällskap

Medlemsansökan

Om du vill ansöka om medlemskap. Skicka ett mail till vår kassör (This is a mailto link) med ditt namn, din adress, e-postadress och hela ditt personnummer. Eller klicka på "medlemsansökan här till vänster. Sedan betalar du in medlemsavgiften (på Bg 772-2002) så är du medlem. Våra försäkringar börjar gälla och du kan delta i våra aktiviteter. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

(Perssonnummret behövs för att vi ska kunna registrera dig hos SSDF så din prennumeration och försäkring ska kunna gälla. Perssonnummret publiceras inte på någon sida utan är bara till för SSDF:s registerhållning.)

Medlemsavgifter för 2015

Fullt betalande vuxen inkl tidningen Sportdykaren 400:-
Familjesenior: det måste finnas en senior i samma hushåll 150:-
Junior: för 2015 ska medlemmen vara född 1996 eller senare 120:-
Minior: för 2015 ska medlemmen vara född 2002 eller senare 60:-
Familjeungdom: för 2015 ska medlemmen vara född 1996 eller senare  0:-
Dubbelansluten senior (redan medlem i annan SSDF ansluten klubb) 160:-

Luftfyllning Avgifter:

Medlem 30:-
Övriga 80:-

Litet bakgrund om medlemshanteringen: Från och med 2010 registrerar vi medlemmar i IdrottOnline Klubb. IdrottOnline Klubb tillhandahålls av Riksidrottsförbundet och är anpassat efter PuL. Föreningen äger medlemsregister och inga uppgifter lämnas ut till tredje part.

Kom ihåg.
Som medlem i en dykklubb är man inte medlem i SSDF man är medlem i dykklubben. Det är dykklubben som är medlem i SSDF.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:06 Skribent: Ola Rantala

Postadress: