Hoppa till sidans innehåll

Medlemsförmåner


Medlemsförmåner
Dessa förmåner kan du som medlem i Örnsköldsviks Sportdykarklubb nyttja

 

 Prenumerationserbjudande DYK

Medlem i Örnsköldsviks Sportdykarklubb kan teckna prenumeration på DYK till rabatterat pris (100 kronor rabatt): 12 nummer för 499 kronor (observera att priset för prenumerationerna kan komma att justeras i framtiden, men rabatten om 100 kronor kvarstår).

Prenumerationen tecknas genom att du skickar följande uppgifter till This is a mailto link; för- och efternamn, personnummer, adress och telefonnummer. (Kontroll av medlemskap görs innan vidarebefodran till DYK.) När du nyttjar medlemsrabatten bidrar du dessutom till SSDF för ett stöd av DYK. Avtalet trädde i kraft den 1 maj 2010 och avser nyteckningar av prenumerationer gjorda av medlemmar i SSDF ansluten klubb.

 

 

 DYKSERVICE

www.dykservice.se
15 % rabatt på annonserade prislistor för service och reparationer av dykutrustning.

 

 

 COLONA

www.colona.com (Hurghada, El Gouna och Sharm El Sheikh i Egypten)
15 % rabatt på Colonas annonserade prislistor för dykutbildningar och dykutfärder (gäller ej dyksafari och hyra av dykutrustning). OBS! Meddela att du vill använda SSDF-rabatten redan vid bokning samt vid incheckning på Colonas dykcenter.

 

 

 

SLITE DYKSERVICE

Slites Dykservice ger 15% på medlemmars eventuella behov av återkommande kontroll av gasflaskor, service och reparationer av dykutrustning enligt gällande prislista. Erbjudanet kan ej kombineras med andra erbjudanden.
This is a mailto link .
Slite Dykservice
Kronbrunnsgtan 4
624 48 SLITE
Telefon 070-669 12 86
070-669 12 86

 
BARE
Vid beställning av en BARE-dräkt får du som medlem välja upp till tre tillval utan extra kostnad. Värdet på dessa tillval är ca 1 500 kronor. Erbjudandet gäller under 2011. Aktiva sportdykarinstruktörer får även 10 % rabatt vid köp av torrdräkt mot uppvisande av instruktörscertifikat. Håll ögonen öppna, det kan komma flera andra erbjudanden till Dig under året.

www.barescubadiving.se finner du detaljerad info om erbjudandet och var du kan beställa din nya BARE-dräkt.


DAN
Svenska Sportdykarförbundet har som första organisation i Skandinavien tecknat ett avtal med DAN Europe om att sälja tidsbegränsade försäkringar från DAN Europes försäkringsbolag IDA (International Diving Assurance Ltd) till sina klubbars medlemmar.

Denna typ av försäkring är perfekt att använda vid dykresor utomlands eller vid semesterresor där man även vill kunna sportdyka. Försäkringen finns att köpa i tre olika längder; 7 dagar, 8-19 dagar och 20-31 dagar. Klicka här för mer information.

 

 

Actinia Olycksfallsförsäkring

Den största fördelen med Actinia´s produkt är att den försäkrar dykare och deras familjer året runt, för alla olyckor, vart du än är i världen. Läs mer här.

 

Blue o two 

Blue o two är en researrangör med säte i Storbritannien och filial i Danmark.
De har ett utbud av arrangerade dykresor till olika destinationer som Röda havet och Maldiverna. Nu erbjuder de rabatt på sina resor till våra föreningars medlemmar samt att din förening får 3% av priset du betalar för resan! Detta innebär ett stort mervärde att boka resor med Blue o two då det ger föreningen extra ekonomiskt stöd. Läs mer här.

 

 

Föreningsförmåner
Dessa förmåner har din SSDF-anslutna förening rätt att nyttja

 

Svenska Sportdykarförbundet har tecknat ett ramavtal med AGA. Ramavtalet ger alla SSDF-anslutna klubbar möjlighet att köpa gas och hyra flaskor (flaskpaket) från AGA till mycket förmånliga priser. För mer information om praktiska detaljer kring ramavtalet och priser; kontakta Bodil Egeland i Tekniska kommittén
(e-post This is a mailto link).

 Avtal med CBM Produkter AB

Svenska Sportdykarförbundet har tecknat ett avtal med CBM Produkter AB. Nu kan alla SSDF-anslutna klubbar köpa bland annat OXY-BOX Type T1 till ett mycket förmånligt pris (t o m 2010-12-31). För mer information, kontakta Karlo Balas, e-post This is a mailto link
(Vi köpte en OXY-BOX och betalade bara tvätt fyllning och frakt)
Avtal med SJ

Riksidrottsförbundet har tecknat ett nytt avtal med SJ som ger idrotten SJ:s bästa priser med rabatt på alla flexibilitetsnivåer. Avtalet ger 25 % rabatt på biljetter som är fullt återbetalningsbara, 20 % rabatt på biljetter som är ombokningsbara och 20 % rabatt på biljetter som inte är ombokningsbara. Rabatterna gäller på alla SJ-tåg på biljetter i 1 och 2 klass.

För att kunna utnyttja rabatterna så behöver föreningen ett kundnummer som är kopplat till RF:s avtal. Ansökan om kundnummer görs via denna länk. Har ni redan ett kundnummer hos SJ och vill ha möjlighet att betala era resor med faktura måste ni skicka in en nya ansökan om SJ Biz via denna länk. Om ni har ett kundnummer hos SJ som ni bokar via och betalar resorna med exempelvis kreditkort kan ni fortsätta att boka era resor på samma sätt som tidigare.

Är ni minst tio betalande som reser i grupp blir nu priset riktigt lågt. SJ ger grupper upp till 80 % rabatt på dagtåg och upp till 50 % rabatt på nattåg. Allt beror på när och till vilket tåg ni bokar er resa. Ett tips är att de bästa priserna finns på de tåg som är minst eftertraktade. Biljetterna på en gruppresa är opersonliga. För prisförslag kontakta SJ Gruppbokning på 0771-75 75 55 
0771-75 75 55
tonval 2 och uppge ert kundnummer eller gå in på
www.sj.se - Köp resa - Rabatter - Grupprabatt.

Det går även att beställa mat samtidigt som man bokar en gruppresa. Prova SJ:s idrottsmål, som finns i olika storlekar. Bl a finns pastasallader, smörgåsar, bröd och kanelbullar i utbudet. Meny för gruppresor finns på denna länk.

 

 

Riksidrottsförbundets avtal

RF har avtal med flera samarbetspartners som erbjuder produkter/tjänster till reducerade priser till idrotten: RF, SISU Idrottsutbildarna, SoK, specialidrottsförbund, distrikt, idrottsföreningar eller medlemmar. Avtalen rör bl a resor, hotell, hyrbilar, IT och telefoni. Klicka på länken ovan för att finna mer information om dessa avtal.

 

 

Möjlighet att söka bidrag, t.ex. Idrottslyftet

 

 

SSDF har tillsammans med Handelsbanken Finans utarbetat möjligheter för att underlätta för klubbarnas medlemmar. Personer som anmäler sig till en kurs kan själv bestämma hur de vill betala kursen och den klubb som tillhandahåller en kurs får in hela kursavgiften två dagar efter kursstart. Läs mer

 

Prova-på-lådan finns för er som vill testa nya saker och utvecklas!

 

 

Ett förbund och en dykplats med utbildning inom CMAS certifieringsprogram står för god kvalitet med gedigen kunskap om säkerhetsaspekterna. Läs mer här.
(Våran klubb håller inga kurser i sportdykning)

 

 

Föreningar kan t ex söka bidrag från SISU Idrottsutbildarna för dykkurser, instruktörskurser, arbetsgrupper för att planera verksamhet i föreningen (ej styrelsemöten), dyk med "tema", egna kurser i t ex marinbiologi/marinarkeologi/UV-foto, mm. Läs mer här.

 

 

IdrottOnline ersätter gamla Klubben Online som många föreningar använt. IdrottOnline är svensk idrotts egna verktyg och är byggt utifrån att individ, förening och förbund ska ha ett gemensamt system för administration och kommunikation. I ett och samma verktyg ska man kunna ha sin webbplats, tillgång till medlemmar, söka LOK-stöd och Idrottslyft och dessutom kunna sköta all tävlingsadministration. Läs mer här.

 

Tävlingsverksamhet inom olika sportdykargrenar.

 

Förbundsjuristen kan ge er värdefulla råd m.m. Läs mer här.

 

Sjösportskolan

Erbjuder de klubbar som är anslutna till SSDF 10% rabatt på kursmaterial och 10% rabatt på deras kurser. Det enda ni behöver göra är att ringa in beställningen och tala om att ni är anslutna och be om rabatten vid beställning.
Rabatten gäller i Långedrag www.sjosportskolan.se samt Saltsjöbaden www.batskolan.se

Uppdaterad: 21 APR 2011 19:19 Skribent: Ola Rantala

 


 

 


Postadress:
Örnsköldsviks SDK - Sportdykning
c/o Stefan Rantala, Junselevägen 27
89530 Bredbyn

Kontakt:
Tel: 0661140895, +460661654800
E-post: This is a mailto link

Se all info