Hoppa till sidans innehåll

Fridykning

Om fridykning

Fridykning. Ett enkelt sätt att komma det marina livet nära. Men även härlig sport, att bli vän med vattnet och utveckla sina förmågor är både nyttigt och utmanande. Första gången man klarar 10 sekunder eller kommer ner till 2 meter kan vara stora händelser för den som varit ovan med vatten. Fridykning kan även vara en farlig sport om man gör fel. Men det kan även andra sporter vara till exempel innom hockey har man skydd för att inte skada sig. När vi håller på och fridyker dyker vi aldrig ensamma. Om man gör rätt är fridykning inte farligare än någon annan sport. När man blivit lite äldre kan man även börja tävla. För närvarande tävlar man i djup, tid och längd. Till fridykning kan man även räkna UV-rugby UV-hockey, målskytte och fensim.

Nyheter Fridykning

Fridykarkurser/ trän...

Vill du lära dig fridyka?

Fridykning är kul. Men det måste göras säkert. Om du vill kunna fridyka till 30 meters djup eller kunna hålla andan över 5 minuter så måste du känna till hur det görs säkert. En början är hos oss.

Utrustning

Vilken utrustning ska jag ha?

Börja med mask fenor och snorkel. Det finns många olika tillverkare det gäller att hitta något som passar. Här är något jag tänker på när jag beställer mina prylar.

Bild o Film

Kontakt:

Ola Rantala

Tfn: 0702 22 36 82
E-post: ola (snabel a) rantala.se


 


 

 


Postadress:
Örnsköldsviks SDK - Sportdykning
c/o Stefan Rantala, Junselevägen 27
89530 Bredbyn

Kontakt:
Tel: 0661140895, +460661654800
E-post: This is a mailto link

Se all info