Hoppa till sidans innehåll

Information fridykning


Information till föräldrar & ungdomar


Först och främst vill vi önska alla, nya som gamla fridykare, hjärtligt välkomna.

 

Om träningen

Träningen leder till ett internationellt fridykarcertifikat som är godkänt av SSDF (Svenska Sportdykarförbundet) och CMAS (Conféderation Mondiale des Activités Subaquatiques (en världsomspännande organisation för undervattensakrivteter)). Är du inte så vattenvan börjar vi med de lite enklare diplomen (brons,silver och guldsnorkeln).

För att gå kursen skall man vara medlem i ÖrnsköldsviksSDK.

Nya fridykare måste fylla i ett elevkort. Säg till tränaren om du inte fått ett sådant. eller skriv ut ett själv. Blanketter finns under arkiv Dokument.

Elever som lider av besvär eller sjukdomar som vi bör känna till (astma, allergier, m.m.) måste informera instruktören om detta. Instruktören har tystnadsplikt.

 

Om träningstiden

Vi träffas vid badet ombytta och klara. Elever som kommer tidigt får inte hoppa i vattnet innan instruktörerna har kommit.

Lektionen pågår en timma.

 

Utrustningen

Utrustning finns att låna för att "prova på". Annars rekommenderarkan vi rekomendera några webshopar (se fliken länkar på första sidan). Fråga gärna våra tränare om råd om vilken utrustning som är bra. Glöm inte att märka din utrustning.

Kontakt:

Ola Rantala

Tfn: 0702 22 36 82
E-post: ola (snabel a) rantala.se


 


 

 


Postadress:
Örnsköldsviks SDK - Sportdykning
c/o Stefan Rantala, Junselevägen 27
89530 Bredbyn

Kontakt:
Tel: 0661140895, +460661654800
E-post: This is a mailto link

Se all info